Korting voor houders van een Stadjerspas !

_________________________________________________________________________________________________________

Aantal lessen en bepaling daarvan

De gemiddelde leerling tussen 18 en 24 jaar heeft zo'n 28 lessen nodig om een rijbewijs te behalen, zo blijkt uit onderzoek. Uiteraard is het werkelijk aantal lessen voor iedereen verschillend. De een leert iets nou eenmaal sneller dan de ander. Ook motivatie is belangrijk. Wil je zelf graag iets leren dan zal dat over het algemeen sneller en beter gaan dan dat je iets moet leren waar je eigenlijk het nut niet van inziet. Sommige mensen hebben al enige rijervaring, bijvoorbeeld op een trekker of een bromfiets. En soms hebben mensen aanleg / gevoel voor autorijden. Allemaal dingen waardoor de ene leerling verschilt van de andere. Bij de één zal het dus wat sneller gaan dan bij de ander.

Om een beeld te krijgen hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt om te kunnen slagen voor jouw examen kan je een intake krijgen. Aan de hand daarvan bespreken we hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben en hoe we het aan gaan pakken. Je ziet: rijles op maat!

Pakketten

Je kunt besluiten losse rijlessen of een pakket te nemen. Een pakket is een totaal van een aantal lessen, een therorie-examen, een CBR-examen en een Eigen Verklaring, alles wat je nodig hebt om je rijbewijs te halen.

Mocht je toch minder lessen nodig hebben dan in het door jou gekozen pakket zit en je slaagt voor je examen, dan krijg je de teveel betaalde lessen uiteraard door ons terugbetaald. Omgekeerd geldt ook: mocht het aantal lessen niet toereikend zijn, dan betaal je voor de extra lessen de pakketprijs.

Een pakket kan nog worden uitgebreid met een TussenTijdse Toets (TTT). Je rijdt dan een examenroute met een examinator die kijkt hoever je bent. Je kunt alvast wennen aan een examinator, ziet hoe een examen gaat en hij geeft ook aan waar je nog aan moet werken volgens het CBR. Bovendien doe je de bijzondere verrichtingen. Als die voldoende zijn hoef je ze niet meer te doen bij het examen. Een hele zorg minder! Een TTT is dus aan te bevelen.

Prijslijst

ProductOmschrijvingPrijs
Losse lesiedere les duurt 60 minuten€33, -
10 uur set10 rijlessen van 60 minuten€320, -
Pakket 120 uur les, theorie, EV & examen€850, - (incl. TTT €990, -)
Pakket 230 uur les, theorie, EV & examen€1050, - (incl. TTT €1190, -)
Pakket 335 uur les, theorie, EV & examen€1250, - (incl. TTT €1390, -)
Pakket 440 uur les, theorie, EV & examen€1400, - (incl. TTT €1540, -)
Los examen B €185, -
Herexamen B €175, -
Faalangstexamen €250, -
Theorie-examen €33,50
TussenTijdse Toets CBR €140, -
Eigen Verklaring CBR €25, -
Een eventuele eerste praktijk-herexamen is altijd gratis!

Vriendenregeling

Als je als leerling van onze rijschool een vriend of vriendin bij ons aanmeldt die ook bij mij gaat lessen, dan krijg je van ons een gratis rijles of 25 euro contant als je een vooruitbetaald pakket hebt.

Jouw cadeautje wordt uitbetaald als er door de nieuwe leerling tien lessen zijn afgenomen en betaald of (indien er sprake is van een pakket) het pakket is betaald. De nieuwe leerling kan dan echter alleen stoppen met lessen als er (aantoonbaar) zwaarwegende redenen zijn.

Als je de nieuwe leerling aanmeldt moet je aangeven dat je van deze regeling gebruik wenst te maken. Achteraf kunnen we helaas geen aanvragen meer honoreren.

 

Ben je geïnteresseerd in een rijopleiding bij mij, dan kun je vrijblijvend contact met me opnemen via de contactpagina. Meld daarbij wel dat je een Stadjerspas hebt, want alleen dan krijg je deze kortingen!